Magasan a legjobb!

Tv-Torony Kilátó és Étterem

Restaurante | Tv Torony Kilátó és Étterem | Pécs

Los verdaderos enamorados de la típica cocina estarán muy satisfechos en nuestro restaurante. Platos sabrosos en un ambiente incomparable: esto es lo que te presentamos en el restaurante Tv Torony Kilátó és Étterem. El tiempo exterior será no importará cuando entres en una de nuestras salas climatizadas.

Gran restaurante con WiFi

Los excelentes platos que aquí ofrecemos y nuestras bebidas te convencerán enseguida. Nuestros excelentes platos de la cocina gourmet y nuestros platos de la cocina con productos locales son especialmente conocidos por su frescura y sabor. Nuestros clientes adoran nuestros pasteles, fruta y helados, tanto para tomar entremedias como de postre. ¡Ven a vernos a la hora del almuerzo o de la cena! Aprovecha nuestro WiFi gratuito para compartir tus fotos.

¿Necesitas algo en especial?

¿Conoces la variedad de la cocina vegana y vegetariana? ¡Échale un ojo a nuestra carta! Si tienes intolerancias alimenticias, con nosotros no te preocupes. Tenemos varios platos sin gluten y sin lactosa de los que podrás disfrutar sin renunciar a comer bien. Queremos que te sea lo más fácil posible mantenerte sano y enseñarte lo deliciosos que pueden estar los platos saludables.

Especialmente práctico gracias al servicio de catering

Por cierto, si quieres venir a visitarnos conduciendo, podrás aparcar en nuestro párking gratuito. Nuestro restaurante está exento de barreras arquitectónicas. También le damos la bienvenida a tu mascota. Esperamos que reserves para poder recibirte. Nos tienes a tu disposición telefónicamente en el +36 30 300 5673. Aceptamos Apple Pay, tarjeta de débito, tarjeta contactless, VISA, PayPal, Maestro y MasterCard como formas de pago. También podrás pagar en efectivo. Además, ofrecemos servicio de catering ¡Simplemente tienes que preguntar! Nuestras instalaciones también están disponibles para eventos privados. Ponte en contacto con nosotros y encontraremos la fecha adecuada. ¿Estás planificando una boda? Estaremos encantados de poder ayudarte y hacer que este evento tan especial sea único en tu vida. Te esperamos todos los días de la semana.

Dónde estamos

Mostrar mapa

Su dirección IP se enviará a Google Maps.

7635 Pécs, Misina tető 1., Hungría

Nuestros horarios de apertura

Lunes
10:00 – 20:00 Cocina  12:00 – 19:00
Martes
10:00 – 20:00 Cocina  12:00 – 19:00
Miércoles
10:00 – 20:00 Cocina  12:00 – 19:00
Jueves
10:00 – 20:00 Cocina  12:00 – 19:00
Viernes
10:00 – 21:00 Cocina  12:00 – 20:00
Sábado
10:00 – 21:00 Cocina  12:00 – 20:00
Domingo
10:00 – 20:00 Cocina  12:00 – 19:00

Disponible opciones de pago

Cupones

Belépőjegyek

Jegyárak:

Belépő díj / fő, HUF, bruttó:
Teljes árú: 1400 Ft
Kedvezményes diák, nyugdíjas: 1200 Ft (igazolvány szükséges!)
Gyermek (4-14 év): 800 Ft
Apróság (4 év alatt) és matuzsálem (100 év felett): ingyenes

Ha Ön is a Tv-Torony szerelmese, vagy pusztán évente több alkalommal is szívesen gyönyörködne a pazar kilátásban, tekintse meg éves bérlet ajánlatainkat, melyek igen vonzó lehetőséget kínálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Éves bérlet igénylés

Éves bérlet igénylés

Kedves Látogatóink!

Bérlet vásárlásra továbbra is van lehetőségük. Ezt személyesen vagy  IDE kattintva megtehetik!

1./ Egyéni bérlet
A váltás napjától egy évig érvényes, át nem ruházható, a megváltásakor regisztrált személy korlátlan belépésére jogosít. 
Ára: 3600 Ft
 
2./ Romantika bérlet
A váltás napjától egy évig érvényes, át nem ruházható, a megváltásakor regisztrált személy korlátlan belépésére és havonta egy vendég belépésére jogosít.
Ára: 4800 Ft
 
3./ Páros belépő bérlet
A váltás napjától egy évig érvényes, át nem ruházható, a megváltásakor regisztrált két személy korlátlan belépésére jogosít, együtt vagy egyénileg.
Ára: 6000 Ft
 
4./ Nagycsaládos bérlet
A váltás napjától egy évig érvényes, át nem ruházható, a megváltásakor regisztrált két felnőtt és a regisztrált gyerekek korlátlan belépésére jogosít.
Ára: 7200 Ft
 
5./ Gyerek bérlet
Mint az egyéni bérlet
Ára: 1800 Ft

Sobre nosotros

Tv-Torony Étterem

Tv-Torony Étterem

Konyhánk és éttermünk felújítása 2020. februárjában zárult le. Így mind kapacitásában, mind a kiszolgálási minőségében fejlődni tudtunk. Ételeink szemnek, szájnak tetszetősek. Büszkék vagyunk a rendszeresen frissített borkínálatunkra és ízletes, helyben készült desszertjeinkre is.

Akár egy hangulatos falatozásra, akár egy felejthetetlen rendezvény helyszínéül választja a TV-Torony Kilátó és Éttermet, nem fog csalódni!

Várjuk sok szeretettel!

A Tv-Torony története:

A Tv-Torony története:

A Tv-Torony Vízvárdy István, Söpkéz Gusztáv és Thoma József tervei alapján 18.500 tonna vasbetonból épült. Eredetileg 191 méteres volt, de egy 1995-ös antennacserét követően 6 méterrel lett magasabb, 197 méteres magasságával jelenleg is hazánk legmagasabb épülete.

Gyorslifttel lehet feljutni a 72 méter magasságban kialakított üvegfalú étteremig. A nyitott kilátóterasz 80 méteres magasságban található. A toronyból 610 méterrel a tengerszint felett nézelődhetünk, ami a város sík területeinek átlagos 120 méteres tengerszint feletti magasságával még mindig közel 500 méteres város feletti magasságot jelent. Körkilátóból szép időben messzire el lehet látni. Déli irányban a város, illetve a Baranyai-dombság, messzebb a Villányi-hegység és a horvát Papuk-hegység látható. Keleti irányban a Zengő, nyugatra a Tubes, északra a Mecsek látszik. Tiszta időben akár a Badacsonyig is ellátni. A torony aljától északkeleti irányban sí- és szánkópálya is található.

Nuestros servicios

Todo de un vistazo

Envíenos su mensaje

Introduzca su nombre.
Introduzca su dirección de correo electrónico. Introduzca una dirección de correo electrónico válida
Introduzca su número de teléfono. Introduzca un número de teléfono válido
Introduzca su asunto.
Introduzca su mensaje.
Su mensaje ha sido enviado. Le contestaremos a la mayor brevedad.
Fallo en el envío del mensaje
Twitter_Logo_Blue